Månedns menu
November - Decemeber
Gå på opdagelse i gode råvarer og velsmagende specialiteter
Det spises i november og december
Cava og champagne
Tomatsauce, nduja pølse, chili salsiccia, ventresca salami, frisk chili, sriracha
Mozzarella Fior di Latte, scamorza, confit de and, rødkål, græskar chutney, gløgg reduktion, timian, granatæblekerner
Med curry, bacon, østrigske græskarkerner, creme fraiche, persille
Butterdej, lun kirsebærsauce
Cava og champagne
- Moules Frites-
Dampende blåmuslinger, cider, fløde, gulerødder, løg, purløg, pommes frites, aioli
Apéfritif
- Køkkenchefen anbefaler -
I muslingesauce, som er lavet med hvidvin, hvidløg, chili og frisk persille
Tomatsauce, Grana Padano, basilikum
2 stk paneret fiskefilet, håndpillede rejer ca. 30 g, salat, tomat, husets dressing og citronkaviar perler
Pommes frites
Med variation af tomater, Rosario Manzanilla olivenolie, croutoner
Marinerede bulgur, spidskål salat, sæson grøntsager, avocado, hummus
Tilkøb til Poke bulgur bowle:
– Varmrøget laks / syltede rødløg – kr. 40
– Paneret kylling inderlår / caesar style – kr. 40
- Retter kan bestilles hver dag fra kl. 14:30 til 17:00 -
– mens køkken holder pause
Basilikumpesto, salat, tomat, bøffelmozzarella
Vælg mellem:
Parma skinke – Cotto (kogt skinke)
– Salami Ventricina
Hvidvin
- En lille snack på forhånd -
Pris pr. glas / flaske
Hvidvin
- Til de kolde dage -
Med rosiner marineret i hvid port og mandler
En lækker hjemmelavet drik uden alkohol.
Med rosiner og mandler
Cointreau 3 cl + varm kakao + flødeskum

Rosévin
- De gode dråber -
2018 Sebastian A, Weingut S.A.Prüm Wehlen
Mosel, Tyskland
Riesling – halvtør
Flot mineralitet med fyldig syrlig nerve og noter af kandiseret lemon, æbler og et lille eksotisk touch af frugtsødme i eftersmagen.
0,15 l / 0,75 l
2018/19 Amarone Le Calendre DOC Classico
Veneto, Italien
Corvina, Rondinella, Molinara
Masser af moden frugt, en note af mørke kirsebær og krydderurter i smagen som er lang og vedvarende. Det er en elegant, kraftig Amarone uden påtaget sødme.
0,15 l / 0,75 l
