Menuforslag til fest
Gælder fra 1.10.2022 - det er muligt at mixe blandt menuerne
- Menu 1 -
Vitello Tonnato
Tagliatta di Manzo
Grillet oksbavette ca. 200 gram med rucola, cherrytomater, Grana Padano, balsamico glace
Jordbær / rabarber tærte
Med sorbet fra Kastbjerg Gourmet is
Pris på menu
440 kr.
- Menu 2 -
Carpaccio Cipriani
Cipriani sauce, Grana Padano flager, rucola
Tranche af teryiake marinerede laks
Med stegte wok grøntsager, knuste nye kartofler med forårsløg
Italiensk chokoladekage
Med vaniljeis fra Kastbjerg gourmet is
Pris på menu
410 kr.
- Menu 3 -
Priser på menuerne kan pga stigning af råvarer priser ændres med kort varsel
Torve-Hallen tapas anretning
(anrettes som delemad)
Risotto “Pescadora”
Med fisk og skaldyr
Fyldte italienske profiterol
Med is og frisk frugt
Pris på menu
380 kr.
Suppe
- Tapas menu speciale – Delemad -
Serveres på træplanker på bord.
Maden er klar på bord når gæsterne ankommer (dog ikke pasta)
Priser på menuerne kan pga stigning af råvarer priser ændres med kort varsel
Tapasservering består af
- Ruller af COTTO -kogt skinke med svampeomelet
- Napoli salami
- Salsiccia Toscana pølse
- Prosciutto crudo og melon
- Caprese salat med tomater, mozzarella og pest
- Ascapece squash marineret i balsamico og mynteolie
- Salat med hvide bønner, tun og rødløg
- Stegte Blæksprutteringe
- Kartoffelkroketter
- Blandede syltede grøntsager
- Pesto og hummus
- Hjemmebagt focaccia og brød
- Pasta med Geneovese pesto, bøffel mozzarella og Grana Padano
Pris per person
230 kr.