Winemaker Dinner

Vi kombinerer teknologien med mad og vin
1 februar 2024 kl.18.30 – pris per person kr. 595,-
4 retter menu – 6 vine til den kolde årstid
I samarbejde med Mikael Holm fra VinoTheket og Mads Iversen fra BeaMii
Den perfekte julegave
Menu
Snacks
2020 Cremant d. Alsace, Maurice Schueller – Frankrig
Forret - Røget lakse timbal, fyldt med krabbesalat dertil sprøde salat
2020 Chardonnay Reserve C14, Müenzenrieder - Østrig
2020 Macon-Lugny, Létourneaux – Frankrig
Hovedret - Braiserede lammeskank, kraftig sauce, stegte rodfrugter og kartoffelmos
2019 Tre Lunas, Bordegas Gil Luna - Spanien
2020 Rubin Carnuntum, Weingut Grassl – Østrig
Dessert - Creme Brûlée tærte med aprikos og vaniljeis
Hvid Port, Porto Cais – Portugal
Nørre Havnegade 28 - 6400 Sønderborg Tlf. 7370 9999 – mail.: info@torve-hallen.dk CVR: 39428857



